Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Serious about fastfood

Sinds 1982

Wij bouwen mee
aan jouw succes

Interfastfood ontwikkelt ijzersterke fastfoodconcepten voor jouw bedrijf. Onze kennis van de markt, gecombineerd met een mix van apparatuur, food- en non-foodproducten en zowel fysiek als digitaal promotiemateriaal, zorgt ervoor dat jij het verschil kan maken.

Home - introductie

Smashburger

Home - introductie
Nieuw

Dipsaus zakjes

Home - introductie
Nieuw concept

Chocoking

Onweerstaanbare concepten voor jouw bedrijf

Onze eigen foodconcepten komen voort uit een jarenlange ervaring binnen de fastservice markt. Ze zijn ontwikkeld vanuit het perspectief van de fastfoodondernemer. De concepten zorgen ervoor dat jouw aanbod actueel, onderscheidend, compleet en scherp geprijsd blijft. Samen aan tafel om een uniek concept te bedenken voor jouw bedrijf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Aanpak
Aanpak
Apparatuur
Foodconcepten

Samen brengen we jouw plan op smaak

Een goed aanbod is maatwerk. De adviseurs van Interfastfood staan voor je klaar om jouw horecaplan naar de top te brengen. We hebben uitgebreide ervaring en kennis in huis, van apparatuur tot foodproducten en van receptuur tot keukeninrichting. In onze demo-keuken heb je bovendien alle ruimte om alle mogelijkheden uitgebreid uit te proberen.

Onze apparatuur

Interfastfood biedt een zeer ruime keuze professionele apparatuur voor de fastservice markt. Alle machines in ons aanbod zijn hoogstaande merken waar je op kunt vertrouwen en die eenvoudig te bedienen zijn.

Een kijkje in de keuken

Een groot aantal succesvolle fastfood bedrijven, klein en groot, werkt graag met ons samen. Bekijk hier hun verhalen.

Bekijk onze cases

Burgers & frites Rotterdam

Wij zijn Burgers & Frites en kiezen altijd voor kwaliteit!

Lees dit verhaal

McDonald's
FEBO
IKEA
KFC
Verhage
Albron
Kwalitaria
Burger King
Efteling

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij je langs, of we nodigen je uit voor een demonstratie in onze demo-keuken.